Termeni si Conditii

 • Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor condiții de utilizare.
 • Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a acestui document.
 • BUMBI SCUTECEL SRL își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.
 • Cea mai recentă versiune a Condițiilor de utilizare poate fi citită oricând folosind legătura "Condiții de utilizare" din meniul Informații Utile.

INTRODUCERE

Acest website este administrat și întreținut de BUMBI SCUTECEL SRL și găzduit de serverele companiei BIGAD SRL.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Întregul conținut al site-ului bumbiscutecel.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date - este proprietatea bumbiscutecel.ro și a furnizorilor săi și este apărat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul bumbiscutecel.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

LegĂturi

BUMBI SCUTECEL SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

LIMITĂRI ALE RESPONSABILITĂȚILOR

BUMBI SCUTECEL SRL nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziționate prin intermediul acestui site. Site-ul bumbiscutecel.ro și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" și "atât cât sunt disponibile" fără garanții de nici un fel.

BUMBI SCUTECEL SRL nu oferă nici o garanție, nici în mod expres și nici implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site, precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Societatea BUMBI SCUTECEL SRL nu garantează că acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise în numele bumbiscutecel.ro sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunătoare.

MĂRCI

BUMBI SCUTECEL SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descarcă sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului bumbiscutecel.ro, fără acordul scris al proprietarului acestuia.

ACCESUL LA SITE

Societatea BUMBI SCUTECEL SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii BUMBI SCUTECEL SRL, fara acordul scris al acesteia.

COMENTARII, COMUNICĂRI ȘI ALTE DATE/INFORMAȚII

Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări, pot să trimită e-cards, să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viață privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare.

BUMBI SCUTECEL SRL are dreptul (dar nu și obligația) de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site. BUMBI SCUTECEL SRL nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări.

În cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul conferă societății BUMBI SCUTECEL SRL și afiliaților/asociaților acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, companiei BUMBI SCUTECEL SRL și afiliaților/asociaților săi sau celor cărora le retransmite dreptul de licență dreptul de a utiliza numele pe care îl asociați cu un astfel de conținut. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. BUMBI SCUTECEL SRL nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul mesajelor/comunicărilor afișate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului bumbiscutecel.ro.

SECURITATEA INFORMAȚIILOR

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru. Societatea BUMBI SCUTECEL SRL nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul. De asemenea nu răspundem pentru erorile în securitatea serverului care găzduiește site-ul.

PARTENERI

BUMBI SCUTECEL SRL are contracte de revanzare (re-seller) cu reprezentanți importanți ai produselor prezente în magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea mărcii și despre orice alte nelămuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului mărcii respective sau importatorului din România.

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

Conținutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcătuit în strânsă colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, BUMBI SCUTECEL SRL nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziția noastră de către furnizorii fiecărei mărci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). BUMBI SCUTECEL SRL intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

BUMBI SCUTECEL SRL nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv, BUMBI SCUTECEL SRL își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului. Clientul va fi notificat în intervalul timpului de procesare mediu al unei comenzi (până la 10 zile lucrătoare) dacă din cauza indisponibilității stocului unui produs timpul de livrare se prelungește sau comanda nu poate fi onorată. Clientului i se va deloca suma blocată pe card pentru respectiva comanda. Orice reclamație privind calitatea produselor, livrare sau plata va fi adusă la cunoștință companiei BUMBI SCUTECEL SRL în termen legal pentru soluționarea problemei sesizate de client. Toate produsele (când este cazul) sunt însoțite de prospect emis de producător. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă defecțiuni pe parcursul livrării, clientul poate cere returnarea imediată a sumelor încasate deja de compania BUMBI SCUTECEL SRL, dar nu și alte despăgubiri. BUMBI SCUTECEL SRL condamnă încercările de fraudă și acordă tot sprijinul necesar recuperării eventualelor pierderi.

Fiind de acord cu acest document, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Valoarea maximă a obligațiilor companiei BUMBI SCUTECEL SRL față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de BUMBI SCUTECEL SRL de la acest client.

RETURNAREA ARTICOLELOR COMANDATE

În afara cazurilor invocate mai sus, clientul are dreptul ca, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor comandate, să notifice în scris BUMBI SCUTECEL SRL asupra deciziei sale de a renunța la produsele comandate, fără obligativitatea invocării unui motiv anume. 

BUMBI SCUTECEL SRL are obligația să returneze în termen de 14 zile calendaristice contravaloarea produselor comandate, dacă acestea au fost achitate.

Va rugăm să citiți informațiile detaliate la pagina Politica de Retur si Garantie.

GREȘELI DE TIPĂRIRE

BUMBI SCUTECEL SRL și furnizorii săi nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare în ceea ce privește prețurile, caracteristicile, imaginile produselor, etc. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastră își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

COLECTAREA ȘI UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DE CĂTRE BUMBI SCUTECEL SRL

Noi utilizăm informațiile strânse de pe site-ul bumbiscutecel.ro, indiferent dacă sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, în scopul de a administra înregistrarea conturilor dvs., de a soluționa întrebările dvs, de a îmbunătăți site-ul nostru, de a consulta utilizatorii în vederea creșterii calității produselor și a serviciilor oferite. La înregistrarea în cont v-ați dat acordul asupra utilizării datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informați prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizării site-urilor web, noilor oportunități oferite de BUMBI SCUTECEL SRL și asupra informațiilor adiționale care sunt în interesul dvs precum și news-lettere cu informații utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de către BUMBI SCUTECEL SRL este în conformitate cu reglementările legale în vigoare în legătură cu protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

DEZVĂLUIREA ȘI TRANSMITEREA INFORMAȚIILOR CU CARACTER PERSONAL

BUMBI SCUTECEL SRL nu va transmite (prin vânzare sau închiriere) către terțe părți informațiile dvs. cu caracter personal.

BUMBI SCUTECEL SRL poate, totuși, transmite informația terților în următoarele cazuri:

 1. Cu acordul dumneavoastră;
 2. Dacă este necesară transmiterea unor informații în vederea furnizării produselor și serviciilor solicitate de dumneavoastră;
 3. În cazul în care informația este necesară partenerilor companiei pentru îmbunătățirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastră. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de BUMBI SCUTECEL SRL doar în măsura în care este necesară asistența lor;
 4. Putem transmite informații cu caracter personal autorităților sau instituțiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credințe dacă:
  1. este prevăzut într-o dispoziție legală;
  2. protejează drepturile companiei BUMBI SCUTECEL SRL sau companiilor afiliate;
  3. previne o infracțiune sau protejează siguranța națională;
  4. protejează siguranța individului sau siguranța publică;
  5. aceste informații sunt necesare în vederea rezolvării diferitelor situații;
  6. în cazul în care activitățile dvs. contravin termenilor și condițiilor statuate de BUMBI SCUTECEL SRL, sau a instrucțiunilor pentru utilizarea anumitor produse și servicii.
 5. În cazul în care BUMBI SCUTECEL SRL fuzionează sau este achiziționată total sau parțial de o altă companie baza de date e transferată noului operator. În cazul în care BUMBI SCUTECEL SRL devine insolvabilă, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumpărătorul baza de date poate fi vândută, autorizată, tranzacționată doar cu acordul instanței. În cazul în care vor apărea situații menționate mai sus veți fi anunțați prin e-mail sau printr-un anunț postat pe site-ul bumbiscutecel.ro.

GARANȚIA PRODUSELOR

Produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanția obișnuită a fiecărei mărci în parte. Astfel, fiecare produs va fi însoțit de certificatul de garanție al producătorului (dacă este cazul și dacă acesta îl oferă).

TAXE SUPLIMENTARE

Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediție și poate fi achitat atat online cat si ramburs. Prețul este calculat după ambalarea produselor, moment în care se trimite un link de plată, către client, pe adresa de email folosită la înregistrarea contului.

Pentru orice altă taxă percepută în plus vă puteți adresa imediat la [email protected].

CONDIȚII LEGALE

Site-ul bumbiscutecel.ro funcționează conform prevederilor legale ale Statului Român.

DISPUTE ȘI CONFLICTE

Orice conflict apărut între BUMBI SCUTECEL SRL și clienți, se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești.

DISPOZIȚII FINALE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauza, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Odată cu lansarea comenzii și achiziționarea produselor, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu cea a unui contract valabil încheiat.