cadouri bebelusi paturici patchwork

Perioada de sarbatori si cadouri pentru cei mici!

De ceva vreme am in gand tot timpul aceasta melodie: „It’s the most wanderful time of the year..”. Si da, este o perioada plina de emotie si bucurie provenita si din a darui si a primi cadouri.

Inainte sa devin mamica imi era tare greau sa aleg un cadou pentru o familie cu bebelus … foarte greu … Acum, avem acest proiect, Bumbi Scutecel, unde propunem cateva variante de cadouri pentru astfel de momente. Ne-am gandit mai mult la partea practica a cadoului , la lucruri ce pot fi folosite si poate chiar pastrate peste ani.

In acest articol va vorbesc despre pilotele sau quilt-urila patchwork pe care noi le realizam in atelierul propriu. Acestea pot fi folosite din primele momente de viata pana la 3-4 ani sau poate chiar mai mult in functie de dimensiunea aleasa pentru pilota. Da! Va puteti alege dimensiulea unei astfel de pilote. Poate fi folosita si ca saltea de joaca si poate fi pastrata peste ani ca si obiect decorativ in camera celui mic. Isi va aduce aminte cu placere de paturica pufoasa pe care o tinea in brate.

Pilotele sunt lucrate manual , adica fiecare bucata de material este taiata, potrivita si cusuta individual. La realizarea lor folosim materiale baby friendly. Modelele, imprimeurile materialelor de cele mai multe ori sunt alese de client in functie de tema dorita. De asemenea, se pot personaliza cu numele micutului sau cu un mesaj dragut.

Nu ai cum sa gresesti daca faci cadou un astfel de quilt. E folositor, il are peste ani si il facem si simpatic datorita imprimeurilor si mesajelor folosite.

Haideti la noi pe site https://bumbiscutecel.ro sa vedeti cateva modele si apoi contactati-ne in sectiunea de mesaje pentru a o personaliza dupa dorinta dumneavoastra.

Din dragoste pentru cei mici !
Echipa Bumbi Scutecel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *